
μπιφτεκάκι γεμιστό με γραβιέρα Κρήτης και μπέικον
Υλικά: κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 κιλό
1 αβγό ,φρυγανιά (αν θέλουμε )
γραβιέρα Κρήτης 100 γραμ. σε μικρά κομματάκια
Μπέικον 3-4 φέτες
αλάτι πιπέρι ,μυρωδικά (ότι προτιμάει κανείς )
κρεμμυδάκι μισό
κίμινο(μ 'αρέσει πολύ)
Εκτέλεση: Πλάθουμε κανονικά τα μπιφτέκια και τα γεμίζουμε με ένα μικρό κομματάκι τυρί και ένα κομματάκι μπέικον ,ψήνουμε στο γκριλ στο τηγάνι ή αν θέλουμε στο φούρνο για πιο ελαφρύ στο στομάχι.
Καλή όρεξη !
xrysa τελειο φαινεται! θα το δοκιμασω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή