Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

κέικ με σοκολάτα μινι

Υλικά: 4 αβγά,μία μικρή κρέμα γάλακτος, μισή κουβερτούρα μικρή,κανέλα, κονιάκ,βούτυρο περίπου μία κούπα , ζάχαρη  κασταν΄ξ μία κούπα ,αλεύρι μίαμιση κούπα.
Για το τόπινγκ: Σοκολάτα σε σταγόνες με νερό και βούτυρο,ήν απλά σκέτη σοκολάτα λιωμένη.

Εκτέλεση:Λυώνουμε σε κατσαρολάκι,το βούτυρο ,την κουβερτούρ,κονιάκ και ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος .Αφού κρυώσει λίγο ανακατεύουμε με το αλεύρι και τα αβγά και την κανέλα.
Όταν τελειώσει το ψήσιμο λιώνουμε εξτρά σοκολάτα ή κουβερτούρα για αποπάνω.Βγήκαν έξι μικρά και δύο μεγαλύτερα κεκάκια. Μην ανοίξετε  όταν ψήνονται θα κάτσουν.Καλή όρεξη!