Υλικά:
1 κιλό αλεύρι
1 φακελακι μαγιά
Χλιαρό νερό
Ελαιόλαδο ένα φλυτζάνι
Τυρί τριμμένο 500 γραμμάρια
Μανιτάρια
Μορταδελα
Σάλτσα ντομάτας
Εκτέλεση:Ζυμωνούμε τα υλικά για το ζυμάρι και αφήνουμε να φουσκώσει.Απλωνουμε τη ζύμη και βάζουμε τη σάλτσα, αλλαντικά, μανιτάρια τυρί.Σε φόρμα για καπκεικ κάνουμε την ίδια διαδικασία.
Βγήκαν δύο λαμαρίνες με λεπτή ζύμη,6 καπκεικ πίτσα και δύο μικρές ατομικές.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς κελσίου μέχρι να ροδισει.
Τα καπκεικ μπήκαν στο lunchbox για το σχολείο.Καλη όρεξη.