
Εκτέλεση: Βάζουμε το χοιρινό τουλάχιστον για 6 ώρες σε ένα διάλυμα με νερό,αλάτι και ζάχαρη.Έτσι θα μαλακώσει.Το διάβασα σε περιοδικό πιάνει.Έπειτα το πλένουμε το βάζουμε στη γάστρα το ένα κομμάτι το είχα γεμίσει με δαμάσκηνα και βερίκοκα τιο άλλο απλά τα έβαλα δίπλα μαζί με χυμό προρτοκάλι ,ή και κρασί (για να βγει η σάλτσα ) .Στο τέλος ψήνεται ξεσκέπαστο με λίγο μέλι αν θέλουμε .Τέλειο και στις δύο εκδοχές.
Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία!
Καλη Χρονια! Μακαρι το 2012 να ειναι γεματο υγεια, αγαπη και ευτυχισμενες στιγμες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή χρονιά και καλορίζικο το βραβείο σας.....http://executivecook.blogspot.com/2012/01/blog-post_27.html
ΑπάντησηΔιαγραφήits very nice i really like it ,i will try that recipe .
ΑπάντησηΔιαγραφήi like turkey so much .the meat is very tender ,i have seen a recipe like that on this link .maybe you can also like it
here is it
http://www.flowmagazine.gr/article/view/Stuffed_Turkey_with_chestnuts_prunes_apricots/category/quality_of_life
it is pork by the way but you can use turkey also.
Διαγραφή