Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

καγιανάς με μπέικον

καγιανάς ή στραπατσάδα ή ντομάτα με τα αυγά εξαρτάται από πιο μέρος της Ελλάδας είσαι (εγώ από Πελοπόννησο επιμένω στον καγιανά)
Υλικά: 3-4 αυγά,ντομάτες γινομένες τριμμένες στον τρίφτη 5-6 τουλάχιστον ή και παραπάνω ,μερικές φέτες μπέικον , αλάτι πιπέρι λάδι.
Εκτέλεση: Βράζουμε πρώτα την ντομάτα να φύγουν τα υγρά ,προσθέτουμε λάδι και βάζουμε τα αυγά με το μπέικον ψιλοκομμένο ,αλάτι πιπέρι και έτοιμο.Ανάλογα με τα κέφια βάζω και κρεμμύδι  ή πιπεριά τριμμένα πάντα.


1 σχόλιο:

  1. Τέλειο φαγητό αλλά πραγματικά με ενθουσιάζει η ιδέα του μπέικον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή