Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

μακαρόνια με τέσσερα τυριά (τώρα ποια τέσσερα τυριά ,όλα θέμα γούστου)


Υλικά: Μακαρόνια 1 πακέτο ,
για τη σάλτσα: 3 κ.σούπας βούτυρο, 1,5 κ .σούπας αλεύρι , μοσχοκάρυδο, πιπέρι καγιέν γλυκό , ! φλυτζάνι κρέμα γάλακτος , 2 κύβοι ζωμό κότας ,1/3 φλυτζ. ζεστό νερό 75 γραμ. φοντίνα , 75 γραμ. γκούντα ,75 γραμ. έμμενταλ  ,τριμμένο , 75 γραμ. παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση: Σε κατσαρόλα σωτάρουμε βούτυρο, αλεύρι μοσχοκάρυδο, πιπέρι.Βγάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε κρέμα γάλακτος και τους κύβους διαλυμένους σε νερό. Ξαναβάζουμε στη φωτιά ,και προσθέτουμε σιγά σιγά τα τυριά μέχρι να δέσει.Βράζουμε και τα μακαρόνια και σερβίρουμε με τη σάλτσα και την παρμεζάνα.Αν δεν έχουμε αυτά τα τυριά βάζουμε ότι έχουμε σπίτι αλλά όχι πολύ αρμυρά  να έχουμε και γλυκά τυριά μαζί.Καλή όρεξη!

Κολοκυθοπιτακια Απλά, κλασικά από τα παλια. Υλικα: 1 πακέτο φύλλο για πιττες Κολοκυθάκια 4,5 μικρά 1 κρεμμυδακι Ανιθο Φέτα 200 γρ. ...