Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

ψαροκροκετάκια

Υλικά: 3 φιλέτα κατεψυγμένο μπακαλιάρο ,μαϊντανο ,1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, φρυγανιά τριμμένη,αλάτι ,πιπέρι  αλεύρι για το τηγάνισμα και σπορέλαιο βέβαια.

Εκτέλεση: Ο μπακαλιάρος φιλέτο θρυμματίζεται στο τηγάνισμα οπότε σκέφτηκα να το λιώσω από την αρχή αφού νιανιά βγαίνει ούτως ή άλλως . Βράζουμε λοιπόν λιγάκι τον μπακαλιάρο ,τον λιώνουμε ,βάζουμε  το κρεμμύδι, το μαϊντανό τη φρυγανιά ,αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.έκανα και παντζάρια σκορδαλιά μαζί αυτή τη φορά με ψωμί βαρέθηκα να βράζω πατάτες.