Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

παγωτά -παγωτά

παγωτό με λικέρ κρέμα:

Υλικά: 500 ml κρεμα γάλακτος , 500 ,ml  γάλα φρέσκο ,200 γρ. ζαχαρη 125ml λικερ κρέμα .
Ανακατεύουμε τα υλικα ελαφρά παγώνουμε 1 ωρα στην καταψυξη βγάζουμε και χτυπάμε με το μίξερ . Οσο παγώνει το ξαξαχτυπάμε  2-3 φορές.

παγωτό πεπόνι:
500 γρ. πεπόνι πολτοποιημένο ,500 γρ. γιαούρτι, 125 γρ. μέλι . Στο μπλέντερ τα χτυπάμε όλα και κατάψυξη ,βγάζουμε και ξαναχτυπάμε ξανά.

Παγωτό γιαούρτι -βατόμουρο 

1 μικρή κρέμα γάλακτος ,1 μικρό γιαούρτι , ζάχαρη κατα βούληση και μπόλικη μαρμελάδα βατόμουρο.Χτυπάμε καλά και παγώνουμε .
Τα δύο πρώτα συνταγή της Αργυρώς  το τρίτο συνταγή από περιοδικό που είχα μαζέψει πριν χρόνια .το πρώτο φαγώθηκε πριν φωτογραφηθεί ,τα άλλα δύο ελπίζω να προλάβω.



Πίτα του βοσκου Εύκολη συνταγή και γρήγορη Υλικα : Κιμάς 1 κιλό μοσχάρι 'η αναμικτος με χοιρινό. Κρεμμύδι Σάλτσα ντομάτας Αλάτι ...