Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

παγωτά -παγωτά

παγωτό με λικέρ κρέμα:

Υλικά: 500 ml κρεμα γάλακτος , 500 ,ml  γάλα φρέσκο ,200 γρ. ζαχαρη 125ml λικερ κρέμα .
Ανακατεύουμε τα υλικα ελαφρά παγώνουμε 1 ωρα στην καταψυξη βγάζουμε και χτυπάμε με το μίξερ . Οσο παγώνει το ξαξαχτυπάμε  2-3 φορές.

παγωτό πεπόνι:
500 γρ. πεπόνι πολτοποιημένο ,500 γρ. γιαούρτι, 125 γρ. μέλι . Στο μπλέντερ τα χτυπάμε όλα και κατάψυξη ,βγάζουμε και ξαναχτυπάμε ξανά.

Παγωτό γιαούρτι -βατόμουρο 

1 μικρή κρέμα γάλακτος ,1 μικρό γιαούρτι , ζάχαρη κατα βούληση και μπόλικη μαρμελάδα βατόμουρο.Χτυπάμε καλά και παγώνουμε .
Τα δύο πρώτα συνταγή της Αργυρώς  το τρίτο συνταγή από περιοδικό που είχα μαζέψει πριν χρόνια .το πρώτο φαγώθηκε πριν φωτογραφηθεί ,τα άλλα δύο ελπίζω να προλάβω.