Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

ψαροκροκετάκια

Υλικά: 3 φιλέτα κατεψυγμένο μπακαλιάρο ,μαϊντανο ,1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, φρυγανιά τριμμένη,αλάτι ,πιπέρι  αλεύρι για το τηγάνισμα και σπορέλαιο βέβαια.

Εκτέλεση: Ο μπακαλιάρος φιλέτο θρυμματίζεται στο τηγάνισμα οπότε σκέφτηκα να το λιώσω από την αρχή αφού νιανιά βγαίνει ούτως ή άλλως . Βράζουμε λοιπόν λιγάκι τον μπακαλιάρο ,τον λιώνουμε ,βάζουμε  το κρεμμύδι, το μαϊντανό τη φρυγανιά ,αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.έκανα και παντζάρια σκορδαλιά μαζί αυτή τη φορά με ψωμί βαρέθηκα να βράζω πατάτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτα του βοσκου Εύκολη συνταγή και γρήγορη Υλικα : Κιμάς 1 κιλό μοσχάρι 'η αναμικτος με χοιρινό. Κρεμμύδι Σάλτσα ντομάτας Αλάτι ...