Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

χοιρινό σε δύο εκδοχές εορταστικό

Εκτέλεση: Βάζουμε το χοιρινό τουλάχιστον για 6 ώρες σε ένα διάλυμα με νερό,αλάτι και ζάχαρη.Έτσι θα μαλακώσει.Το διάβασα σε περιοδικό πιάνει.Έπειτα το πλένουμε το βάζουμε στη γάστρα το ένα κομμάτι  το είχα γεμίσει με δαμάσκηνα και βερίκοκα  τιο άλλο απλά τα έβαλα δίπλα μαζί με χυμό προρτοκάλι ,ή και κρασί (για να βγει η σάλτσα ) .Στο τέλος ψήνεται ξεσκέπαστο με λίγο μέλι αν θέλουμε .Τέλειο και στις δύο εκδοχές.
Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία!


4 σχόλια:

  1. Καλη Χρονια! Μακαρι το 2012 να ειναι γεματο υγεια, αγαπη και ευτυχισμενες στιγμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά και καλορίζικο το βραβείο σας.....http://executivecook.blogspot.com/2012/01/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. its very nice i really like it ,i will try that recipe .
    i like turkey so much .the meat is very tender ,i have seen a recipe like that on this link .maybe you can also like it
    here is it
    http://www.flowmagazine.gr/article/view/Stuffed_Turkey_with_chestnuts_prunes_apricots/category/quality_of_life

    ΑπάντησηΔιαγραφή