Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

μπριζόλες στη γάστρα με σκόρδο ,πορτοκάλι ,λεμόνι,μουστάρδα


Υλικά:
4 μπριζόλες χοιρινές
πατάτες 1 κιλό κομμένες κυδωνάτες
χυμό από 1 λεμόνι και 1 πορτοκάλι
μουστάρδα μερικές κουταλιές
2 σκελίδες σκόρδο
ρίγανη ,αλάτι, μιξ πιπεριών
λίγο λάδι και νερό.
Εκτέλεση: κόβουμε τις πατάτες , ψιλοκόβουμε το σκόρδο ,αλατοπιπερώνουμε ,βάζουμε τις μπριζόλες τις πατάτες και το σκόρδο στη γάστρα, στίβουμε το λεμόνι και το πορτοκάλι και ανακατεύουμε στο χυμό τη μουστάρδα και περιχύνουμε το φαγητό.Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου