Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

χοιρινό γεμιστό με κεφαλοτύρι

Υλικά: 1 σπάλα χοιρινή 2,5 κιλ. ανοιγμένη
500 γραμ. κεφαλοτύρι και γραβιέρα θα πήγαινε
3 πιπεριές κέρατο ,2 ντομάτες σφιχτές
σκόρδο ,πιπέρι αλάτι
Εκτέλεση: Ανοιγουμε το κρέας ,μπήγουμε τα σκόρδα ,απλώνουμε το κεφαλοτύρι σε μπαστουνάκια, τις πιπεριές και τις τομάτες .Βάζουμε σε ταψί στους 2οο με 1 ποτήρι νερό για 20 λεπτά,χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 175 για 2 ώρες τουλάχιστον.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Συγνώμη για την άσχετη θέση, ψάχνω ένα mail επικοινωνίας μαζί σου. Μου στέλνεις εδώ; infoatgreekfoodblogsdotcom. Ξέρεις αντικαθιστάς το at με παπάκι και το dot με τελεία :)
    Σ'ευχαριστώ πολύ
    Βίκυ Κουμάντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή