Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010

μπουτάκια κοτόπουλου με ελιές και μπέικον

Υλικά:κοτόπουλο μπουτάκια ,ανάλογα πόσα άτομα είμαστε ,μπέικον όσα μπουτάκια τόσες φέτες και εξτρά, λευκό κρασί , πράσινες ελιές ,αλάτι πιπέρι λάδι

Εκτέλεση : Τυλίγουμε με το μπέικον τα μπουτάκια ,ψιλοκόβουμε όσο περισέψει , σε πυρέξ βάζουμε το λάδι αλάτι πιπέρι .Αφού ψηθεί λίγο ,βάζουμε το κρασί και τις ελιές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πίτα του βοσκου Εύκολη συνταγή και γρήγορη Υλικα : Κιμάς 1 κιλό μοσχάρι 'η αναμικτος με χοιρινό. Κρεμμύδι Σάλτσα ντομάτας Αλάτι ...