Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

μοσχαρίσια μπριζόλα στο τεφάλ

Υλικά:μπριζόλες ανάλογα με τα άτομα ,βούτυρο με άρωμα σκόρδο ,ένα κύβο,αλάτι πιπέρι ,ρίγανη ,κονιάκ. λάδι.

Εκτέλεση: Αφήνουμε ο κρέας με το κονιάκ και τα μπαχαρικά για λίγη ώρα στο ψυγείο , έπειτα σωτάρουμε στο βούτυρο , ρίχνουμε τον κύβο με λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε να ψηθεί .Δεν θέλει πολύ ψήσιμο γίνεται λάστιχο, εγώ έβρασα και λίγο μπροκολάκι  για σαλάτα.Ελαφριές καλοκαιρινές συνταγές!

1 σχόλιο:

Πίτα του βοσκου Εύκολη συνταγή και γρήγορη Υλικα : Κιμάς 1 κιλό μοσχάρι 'η αναμικτος με χοιρινό. Κρεμμύδι Σάλτσα ντομάτας Αλάτι ...