Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

μοσχαρίσια μπριζόλα στο τεφάλ

Υλικά:μπριζόλες ανάλογα με τα άτομα ,βούτυρο με άρωμα σκόρδο ,ένα κύβο,αλάτι πιπέρι ,ρίγανη ,κονιάκ. λάδι.

Εκτέλεση: Αφήνουμε ο κρέας με το κονιάκ και τα μπαχαρικά για λίγη ώρα στο ψυγείο , έπειτα σωτάρουμε στο βούτυρο , ρίχνουμε τον κύβο με λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε να ψηθεί .Δεν θέλει πολύ ψήσιμο γίνεται λάστιχο, εγώ έβρασα και λίγο μπροκολάκι  για σαλάτα.Ελαφριές καλοκαιρινές συνταγές!

1 σχόλιο:

Χοιρινό πρασοσελινο Υλικά : 1 κιλό χοιρινό Πράσα Κρεμμύδι Σέλινο Πελτε Αλάτι Πιπερι Εκτέλεση:Σωταρουμε το χοιρινό με το κρεμμύδι α...