για τη γεμιση: ψιλοκομμένο ψητό κοτόπουλο,μπέικον , 1 μεγάλο κρεμμύδι , 1 πιπεριά , τυρί τριμμένο κρέμα γάλακτος (κατά βούληση)
Για τη ζυμη: 1/2 κιλό αλεύρι , 2 αβγά , βούτυρο και μαργαρίνη 200-300 γραμμ. κρύο νερό.
Εκτέλεση : Ζυμώνουμε τα υλικά της ζύμης και αφήνουμε να ξεκουραστεί , σωτάρουμε τα υλικά της γέμισης και τέλος βάζουμε την κρέμα γάλακτος και τα τυριά .Στρώνουμε τη μισή ζύμη σε ταψάκι ή ταρτιέρα , βάζουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη.Αποπάνω για να κοκινίσει αλείφουμε με αβγό χτυπημένο.
Για τη ζυμη: 1/2 κιλό αλεύρι , 2 αβγά , βούτυρο και μαργαρίνη 200-300 γραμμ. κρύο νερό.
Εκτέλεση : Ζυμώνουμε τα υλικά της ζύμης και αφήνουμε να ξεκουραστεί , σωτάρουμε τα υλικά της γέμισης και τέλος βάζουμε την κρέμα γάλακτος και τα τυριά .Στρώνουμε τη μισή ζύμη σε ταψάκι ή ταρτιέρα , βάζουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη.Αποπάνω για να κοκινίσει αλείφουμε με αβγό χτυπημένο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου