Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

κοτόπιτα

για τη γεμιση: ψιλοκομμένο ψητό κοτόπουλο,μπέικον , 1 μεγάλο κρεμμύδι , 1 πιπεριά , τυρί τριμμένο κρέμα  γάλακτος (κατά βούληση)
Για τη ζυμη: 1/2 κιλό αλεύρι , 2  αβγά , βούτυρο και μαργαρίνη 200-300 γραμμ. κρύο νερό.

Εκτέλεση : Ζυμώνουμε τα υλικά της  ζύμης  και αφήνουμε να ξεκουραστεί , σωτάρουμε τα υλικά της γέμισης και τέλος βάζουμε την κρέμα γάλακτος και τα τυριά .Στρώνουμε τη μισή ζύμη σε ταψάκι ή ταρτιέρα , βάζουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη.Αποπάνω για να κοκινίσει αλείφουμε με αβγό χτυπημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου