Υλικά: 0,5 κιλό κιμάς χοιρινός , τζίντζερ τριμμένο , σκόρδο, κρεμμύδι ,καρότο ,κόκκινη πιπεριά τριμμένη,σέλινο (από το κοτσάνι) , σάλτσα σόγιας, ρύζι βρασμένο και παγωμένο ,ηλιέλαιο .
Εκτέλεση: Σωτάρουμε τον κιμά με τα λαχανικά σε ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουνε και να ψηθούν καλά (τα λαχανικά στη μουλινέτα ,αλλιώς στον τρίφτη) συμπληρώνουμε νερό αν χρειαστεί , ρίχνουμε το ρύζι και τη σάλτσα σόγιας. Καλή όρεξη !
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου