Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

κινέζικο ρύζι με κιμά

Υλικά: 0,5 κιλό κιμάς χοιρινός  , τζίντζερ τριμμένο , σκόρδο,κρεμμύδι ,καρότο ,κόκκινη πιπεριά τριμμένη,σέλινο (από το κοτσάνι) ,  σάλτσα σόγιας, ρύζι βρασμένο και παγωμένο ,ηλιέλαιο .
Εκτέλεση: Σωτάρουμε τον κιμά με τα λαχανικά σε ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουνε και να ψηθούν καλά (τα λαχανικά στη μουλινέτα ,αλλιώς στον τρίφτη) συμπληρώνουμε νερό αν χρειαστεί , ρίχνουμε το ρύζι και τη σάλτσα σόγιας. Καλή όρεξη !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου