Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

παγωτό σικαγο

Υλικά: 2 κουτιά μόρφατ,  2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο ,100 γραμ. γάλα εβαπορέ, 2 κουταλιές σούπας κακάο , τριμμένη σοκολάτα κατά βούληση. 
Εκτέλεση: Χτυπάμε τη σαντιγι και  την αφήνουμε λίγο στο ψυγείο. Ζεσταίνουμε το γάλα εβαπορέ  και διαλύουμε το κακάο  .Ανακατεύουμε το γάλα με το κακάο και το ζαχαρούχο ,τη σαντιγί και την τριμμένη σοκολάτα. Το βάζουμε στην κατάψυξη και ανακατεύουμε συχνά.Σερβίρουμε με πουράκια.
Το καλοκαίρι αντιστέκεται ακόμα με παγωτό. Λιγότερο υγιεινό από το παγωτό γιαούρτι αλλά άρεσε περισσότερο στον άντρα μου.

1 σχόλιο: