Πριν χρόνια είχα φάει σε μια επίσκεψη μια τέλεια κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο.Τη βρήκα και την έφτιαξα.
Υλικά:1 κιλ. κολοκυθάκια τριμμένα ,1 κρεμμύδι τριμμένο ,300 γραμ. γραβιέρα τριμμένη, 2 αβγά άνιθο ,ρίγανη, φρυγανιά τριμμένη,λίγο βούτυρο ,αλάτ,ι πιπέρι.
Εκτέλεση: Τρίβουμε κολοκύθια και κρεμμύδι και σωτάρουμε σε λαδάκι ή βουτυράκι ,μόλις πιει τα υγρά του ρίχνουμε τα τυριά(εννοείται ότι βάζουμε ότι τυρί μας αρέσει) τα αβγά.Λαδλωνουμε ταψάκι πασπαλίζουμε με φρυγανιά απλώνουμε το μείγμα και ξαναπασπαλίζουμε με φρυγανιά αποπάνω.Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει
Είναι τέλεια! Κι εγώ τη φτιάχνω με τη διαφορά οτι βάζω και φρέσκο κρεμμύδι και 2-3 κουταλιές φαρίνα.
ΑπάντησηΔιαγραφή