Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

πατατόπιτα χωρίς φύλλο

Υλικά: 2,5 κιλά πατάτες ,λίγο λάδι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο , 2 αβγά , 200 γραμμ. κεφαλογραβιέρα (εγώ έβαλα ρεγγάτο) 100  γραμ . φέτα(την απέφυγα) ,ριγανη ή και διόσμο 100 γραμ. γάλα αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση : Βράζουμε τις πατάτες και τις λιώνουμε μαζί με το κρεμμύδι στη μουλινέτα  βάζουμε στο μείγμα το γάλα ,τα αβγά , τ α τυριά αλάτι και πιπέρι. Στρώνουμε σε ταψί λαδώνουμε αποπάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει.Η συνταγή είναι από την Τήνο έβαλα λιγότερα αβγά όμως.Το τυρί παίζει για να μη βγει πολύ νερουλό το μείγμα. Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου