Κυριακή 9 Μαΐου 2010

κοτόπουλο στη γάστρα με πατάτες μουστάρδα και γραβιέρα


Υλικά: 1 κοτόπουλο ,πατάτες ανάλογα με το μέγεθος της γάστρας , २०० γρ। γραβιέρα μερικές κουταλιές μουστάρδα αλάτι ,πιπέρι ,μείγμα μυρωδικών για ψητά ,λάδι,σκόρδο
Εκτέλεση : Βάζουμε το κοτόπουλο στο ψυγείο για 1 ώρα αλειμμένο με μουστάρδα και μυρωδικά.Μετά το βάζουμε στη γάστρα με τις πατάτες τη γραβιέρα το λάδι και λίγο σκόρδο ψιλοκομμένο , και λόγο νεράκι με μπουστάρδα εξτρά ,ψήνουμε όση ώρα χρειαστεί .

1 σχόλιο:

  1. Καλημερα...
    πολύ ωραίο φαίνεται το φαγάκι.. κι εγω προσπάθησα να κανω κοτοπουλακι στη γαστρα με πατατούλες, αλλα δεν με ενθουσιασε... ισως να φταιξε που ειχα χωριατικο κοτοπουλο και κομμενο σε μεριδες και οχι ολοκληρο... θα ξαναδοκιμαστει...
    Και ως νεα food blogger...
    Φιλικά
    Ελπινίκη
    mageireuontastinkiriaki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή