Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

σοκολατάκια λευκά και μαύρα





  • άσπρα με λευκή σοκολάτα: 200 γραμ. Λευκή σοκολάτα ,λίγη κρέμα γάλακτος, φουντούκια ή άλλο ξηρό καρπό
  • για μαύρα: 300 γραμ. κουβερτούρα , λίγη κρέμα γάλακτος (μισή κούπα) κακάο μερικές κουταλιές
  • Εκτέλεση :λυώνουμε την σοκολάτα μαζί με την κρέμα γάλακτος ,ρίχνουμε μέσα τα φουντούκια με το κουτάλι βάζουμε σε χαρτάκια.
  • Εκτέλεση2: όπως παραπάνω αλλά αφήνουμε 2 ώρες στο ψυγείο για να πλάσουμε σε μπαλάκια τη σοκολάτα και τη βουτάμε σε κακάο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου