Φύλλο
1 γιαούρτι μικρό
1 κούπα λάδι ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο
1 αβγό
Αλεύρι 1 φαρίνα
Γέμιση
1 συσκευασία σπανάκι κατεψυγμένο 1 κιλό
250 γραμμάρια φέτα
250 γραμμάρια γκούντα τριμμένο
1 αβγό
1 κρεμμύδι
Ανιθο 1 ματσάκι ή ότι άλλο μυρωδικό έχουμε.
Καυκαλήθρες θα ήταν ιδανικό.
Εκτέλεση:
Ζυμωνούμε όλα τα υλικά της ζύμης και μοιράζουμε στα δύο.Απλωνουμε σε πυρέξ.Σωταρουμε σπανάκι,μυρωδικά και κρεμμύδι σε τηγάνι.Προσθετουμε το αβγό και τα τυριά.Στρωνουμε τη γέμιση και από πάνω την άλλη μισή ζύμη που ανοίξαμε σε φύλλο.Ψηνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου