Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Κότσι χοιρινό




 Υλικά 

2 κομμάτια κότσι 

2 φιρικια 

2 αχλάδια.  

Αποξηραμένα δαμάσκηνα 

Χυμό από δύο πορτοκάλια 

1 κιλό πατάτες 

Λάδι 

Αλάτι 

Πιπέρι 

Εκτέλεση 

Βάζουμε στη γάστρα όλα τα υλικά και σιγοψηνουμε περιχυμενα με το λάδι και το χυμό πορτοκάλι .Βάζουμε τα μήλα και τα αχλάδια ολόκληρα χωρίς το κουκούτσι .Αν θέλουμε μουλιαζουμε αποβραδίς σε νερό με αλάτι και ζάχαρη το κότσι βγαίνει πιο μαλακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου