Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

μοσχαρίσια μπριζόλα με κονιάκ και πετιμέζι

Υλικά:μπριζόλες μοσχαρίσιες ανάλογα την όρεξη,κονιάκ 1 ποτηράκι του κρασιού,πετιμέζι  ανάλογα με τα γουστα ,αλατι πιπέρι ,λάδι .
Εκτέλεση : Σωτάρουμε την μπριζόλα ή τις μπριζόλες  σε λάδι ,σβήνουμε με το κονιάκ την αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί το κονιάκ ,τελειώνουμε με πετιμέζι ,της θείας μου από το χωριό ,εξαιρετικό. φωτογραφία δεν έχει την έφαγα άμεσα ,και φωτογραφία να έβγαζα θα έτρωγα και αυτή. Και κρεμμυδάκι ή σκορδάκι ψιλοκομμένο θα πήγαινε λέω τώρα,εσείς ότι νομίζετε.Απλά μουρλια.

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα ...από τα μακρινά Γρεβενά, την πόλη των αγριών μανιταριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξαιρετική, πως να προλάβεις να βγάλεις φωτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πίτα του βοσκου Εύκολη συνταγή και γρήγορη Υλικα : Κιμάς 1 κιλό μοσχάρι 'η αναμικτος με χοιρινό. Κρεμμύδι Σάλτσα ντομάτας Αλάτι ...