80 γραμ.βούτυρο, 80 γραμ. μαύρη ζάχαρη, 130 γραμ. αμύγδαλο σε σκόνη, 100 γραμ. αλεύρι , 1αβγό, 1κουταλάκι μπέικιν πάουντερ ,ζάχαρη κρυσταλλική για το γαρνίρισμα..
Υλικα: 80 γραμμάρια κουβερτούρα,η γάλακτος + λίγο κακάο για το χρώμα
Εκτέλεση : Προθερμαίνουμε στους 170 , χτυπάμε ζάχαρη με βούτυρο, βάζουμε αμύγδαλο αβγό, αλεύρι και μπέικιν και λιωμένη σοκολάτα. Λίγη ώρα στο ψυγείο πλάθουμε σε στρογγυλά και ψήνουμε 15 λεπτά απο πάνω γαρνίρουμε με λίγη ζάχαρη.Εβαλα κανέλα , τζίντζερ και γαρίφαλο τριμμένο.Τέλεια .
ξέχασα πως βάζουμε τις φωτογραφίες , ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι ,πάντως καλά βγήκανε ,ούτε σαν βίντεο έμπαινε η εικόνα.αντε ,γεια!
ΑπάντησηΔιαγραφή