Υλικά : 1κιλό αλεύρι ,σκληρό και ολικής ανακατεμένο ,μαγιά 3 φακελάκια ξερή ,3 αβγά 1 φλιτζάνι γάλα και 1 νερό για να ανακατέψουμε τη μαγιά ,λίγη ζάχαρη και αλάτι ,λίγο ελαιόλαδο.
Βάζουμε τη μαγιά σε ζεστό νερό και μαζί λίγο αλεύρι και αφήνουμε να γίνει .Μετά βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ και αφηνουμε να βγάλει αυτό το φίδι από την τρύπα.Αφήνουμε να να φουσκώσει 2 ώρες και ψήνουμε όσο πάρει
έπιασαν τα ξόρκια ξανά .καλή όρεξη!
ΑπάντησηΔιαγραφήπολλες επιλογες ερχονται στο μυαλο μου εχοντας στη διαθεση μου ενα τέτοιο ψωμακι...φαγητά, μαρμελάδες, μερέντα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦΟΥΣΚΏΝΕΙ ΩΡΑΊΑ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΚΈΤΟ ΠΟΛΎΣΠΟΡΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφή