Υλικά
:γέμιση: τυρί φέτα τριμμένη ,γραβιέρα ,μυρωδικά ρίγανη ή δυόσμος,πιπέρι ,1 αβγό (εγώ βάζω πιο πολύ γραβιέρα ή ρεγκάτο παρά φέτα)
Ζύμη:1 γιαούρτι, 1 βιτάμ ,μία μικρή φαρίνα , 2 αβγά.
Για το ψήσιμο: 3 αβγά και 1 ποτήρι γάλα.
Ζυμώνουμε τη ζύμη και την απλώνουμε σε ταψάκι βάζουμε τη γέμιση ,από πάνω την άλλη μισή γέμιση .
Απο πάνω χτυπάμε τα αβγά και το γάλα και το απλώνουμε.Την ψήνουμε μέχρι να κοκκινήσει.
Καθόλου light αλλά νόστιμη.
:γέμιση: τυρί φέτα τριμμένη ,γραβιέρα ,μυρωδικά ρίγανη ή δυόσμος,πιπέρι ,1 αβγό (εγώ βάζω πιο πολύ γραβιέρα ή ρεγκάτο παρά φέτα)
Ζύμη:1 γιαούρτι, 1 βιτάμ ,μία μικρή φαρίνα , 2 αβγά.
Για το ψήσιμο: 3 αβγά και 1 ποτήρι γάλα.
Ζυμώνουμε τη ζύμη και την απλώνουμε σε ταψάκι βάζουμε τη γέμιση ,από πάνω την άλλη μισή γέμιση .
Απο πάνω χτυπάμε τα αβγά και το γάλα και το απλώνουμε.Την ψήνουμε μέχρι να κοκκινήσει.
Καθόλου light αλλά νόστιμη.