παγωτό με λικέρ κρέμα:
Υλικά: 500 ml κρεμα γάλακτος , 500 ,ml γάλα φρέσκο ,200 γρ. ζαχαρη 125ml λικερ κρέμα .
Ανακατεύουμε τα υλικα ελαφρά παγώνουμε 1 ωρα στην καταψυξη βγάζουμε και χτυπάμε με το μίξερ . Οσο παγώνει το ξαξαχτυπάμε 2-3 φορές.
παγωτό πεπόνι:
500 γρ. πεπόνι πολτοποιημένο ,500 γρ. γιαούρτι, 125 γρ. μέλι . Στο μπλέντερ τα χτυπάμε όλα και κατάψυξη ,βγάζουμε και ξαναχτυπάμε ξανά.
Παγωτό γιαούρτι -βατόμουρο
1 μικρή κρέμα γάλακτος ,1 μικρό γιαούρτι , ζάχαρη κατα βούληση και μπόλικη μαρμελάδα βατόμουρο.Χτυπάμε καλά και παγώνουμε .
Τα δύο πρώτα συνταγή της Αργυρώς το τρίτο συνταγή από περιοδικό που είχα μαζέψει πριν χρόνια .το πρώτο φαγώθηκε πριν φωτογραφηθεί ,τα άλλα δύο ελπίζω να προλάβω.
Υλικά: 500 ml κρεμα γάλακτος , 500 ,ml γάλα φρέσκο ,200 γρ. ζαχαρη 125ml λικερ κρέμα .
Ανακατεύουμε τα υλικα ελαφρά παγώνουμε 1 ωρα στην καταψυξη βγάζουμε και χτυπάμε με το μίξερ . Οσο παγώνει το ξαξαχτυπάμε 2-3 φορές.
παγωτό πεπόνι:
500 γρ. πεπόνι πολτοποιημένο ,500 γρ. γιαούρτι, 125 γρ. μέλι . Στο μπλέντερ τα χτυπάμε όλα και κατάψυξη ,βγάζουμε και ξαναχτυπάμε ξανά.
Παγωτό γιαούρτι -βατόμουρο
1 μικρή κρέμα γάλακτος ,1 μικρό γιαούρτι , ζάχαρη κατα βούληση και μπόλικη μαρμελάδα βατόμουρο.Χτυπάμε καλά και παγώνουμε .
Τα δύο πρώτα συνταγή της Αργυρώς το τρίτο συνταγή από περιοδικό που είχα μαζέψει πριν χρόνια .το πρώτο φαγώθηκε πριν φωτογραφηθεί ,τα άλλα δύο ελπίζω να προλάβω.